Το Università Cattolica, το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη, με περισσότερους από 41.000 φοιτητές στις 12 Σχολές του, προσφέρει μια συναρπαστική ποικιλία προγραμμάτων που διδάσκονται στην αγγλική και την ιταλική  γλώσσα, με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές και ιατρικές επιστήμες αλλά και στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Πρώην μοναστήρι του 16ου αιώνα, το κεντρικό campus στο
Μιλάνο είναι σήμερα σύγχρονο αλλά έχει διατηρήσει την εντυπωσιακή και πρωτότυπη αρχιτεκτονική του στην καρδιά της πόλης.

Το Μιλάνο είναι το εμπορικό, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της Ιταλίας. Ως έδρα αρκετών πολυεθνικών εταιρειών της Ιταλίας και παγκοσμίου φήμης επώνυμων προϊόντων, οι φοιτητές του Università Cattolica βρίσκονται στην ιδανική θέση για να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση εντός κορυφαίων επιχειρήσεων και να εφαρμόσουν την γνώση που αποκτήθηκε στη διάρκεια των σπουδών τους, ενώ χρησιμοποιούν τις δικές τους γλωσσικές και πολιτιστικές ικανότητες που είναι τόσο αξιόλογες και περιζήτητες.


Γιατί να επιλέξετε το Università Cattolica για τις Σπουδές σας;

· Σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο αγγλόφωνα και ιταλόφωνα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα

· Με πάνω από 65 εθνικότητες, προσφέρει ένα πλούσιο, διαρκώς αυξανόμενο πολυπολιτισμικό περιβάλλον, διατηρώντας την αμιγώς ιταλική του ταυτότητα και παράδοση

· Σε σύγκριση με τα περισσότερα ιταλικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, προσφέρει υπηρεσίες σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πανεπιστημιακά πρότυπα σε φοιτητές απ' όλον τον κόσμο: από  εξειδικευμένες εκδηλώσεις προσανατολισμού, βοήθεια για την εύρεση διαμονής, έως ευκαιρίες για ανταλλαγή φοιτητών και προγραμμάτων ξένων γλωσσών στο εξωτερικό για εγγεγραμμένους φοιτητές.

· Το
campus βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Μιλάνου, επιτρέποντας στους φοιτητές να βιώσουν από κοντά όλες τις κοινωνικές και εργασιακές εμπειρίες που τους προσφέρονται

·  Ανεκτίμητες επαφές με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του βιομηχανικού κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρακτικής άσκησης στους φοιτητές και απόφοιτους. Το Πανεπιστήμιο είναι επίσης άμεσα εμπλεκόμενο στην επικείμενη EXPO 2015 που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο.

· H ποιότητα και το κύρος της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου διαφαίνεται στις λίστες κατάταξης; κάποιες Σχολές βρίσκονται στις κορυφαίες 100 όσον αφορά στα προγράμματά τους (QS
top100) και στις καλύτερες 400 σε παγκόσμιο επίπεδο (QS 2014 top 400)

· Tο Università Cattolica είναι ένα από τα 15 πανεπιστήμια που έχουν ανέβει 70 θέσεις στην  τελευταία κατάταξη QS World, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του σε μια συνολική στρατηγική διεθνοποίησης.
                                              
Αγγλόφωνα προγράμματα
 
Προπτυχιακά:
● B.Sc. in Economics (Milan campus)
● B.Sc. in Management (Milan campus)
● MD Medicine & Surgery (Rome campus)
 
2-year M.Sc. degrees:
● M.Sc. in Agricultural and Food Economics (Piacenza-Cremona campus)
● M.Sc. in Banking and Finance (Milan campus)
● M.Sc. in Economics (Milan campus)
● M.Sc. in International Management, Legislation and Society (Piacenza-Cremona campus)
● M.Sc. in Management  (Milan campus)
 
1-year Specializing Master programs
● Corporate Communication (Milan campus)
● International Business (Milan campus)
● International Marketing Management (Milan campus)
● Luxury Goods Management (Milan campus)
● International Relations (Milan campus)
● International Cooperation & Development (Milan campus)
● Middle Eastern Studies (Milan campus)
● Global Business and Sustainability (Milan campus)
● Economics and Finance (2nd level, Advanced) (Milan campus)
 
Ιταλόφωνα προγράμματα
Περισσότερα από 200 ιταλόφωνα προγράμματα

 


Προσωπικές πληροφορίες

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: