Μικαέλλα Φ.-Κ., μητέρα μαθητή Κολεγίου Ψυχικού
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την παραμονή των παιδιών (Γ και Μ) στο Κολέγιο Bloxham του Οργανισμού Bell, και για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Παρακαλώ μεταφέρετε και στο Κολέγιο Bloxham, τις ευχαριστίες μας αυτές. Τα παιδιά, μόλις προσαρμόστηκαν, απόλαυσαν τα μαθήματα, και τους εξαιρετικούς καθηγητές και Activity Leaders, οι οποίοι πάντα βρισκόντουσαν κοντά στα παιδιά, και έκαναν την παραμονή τους ευχάριστη και επικοδομητική. Τα παιδιά έκαναν καινούργιους φίλους από όλο τον κόσμο, στεναχωρήθηκαν που έφυγαν, και θέλουν να ξαναπάνε και την επόμενη χρονιά.
Οικογένεια Λ.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας και την τόσο καλή οργάνωση του καλοκαιρινού camp στο Taunton όπου συμμετείχε η κόρη μας Μ.Λ. Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από τις εγκαταστάσεις, όσο και από την συμπεριφορά των καθηγητών και υπαλλήλων. Επίσης, βρήκε ικανοποιητικό και το φαγητό και την καθαριότητα. Χάρηκε που συμμετείχε σε ένα τόσο οργανωμένο πρόγραμμα.
Α.Π., μαθητής του Κολεγίου Αθηνών
Πέρασα φανταστικά στο Gordonstoun. Ήταν σίγουρα μια μοναδική εμπειρία. To φαγητό ήταν πολύ καλό. Σε κάθε γεύμα πλην του πρωινού είχαμε τρεις επιλογές. Ένα φαγητό σπεσιαλιτέ του σεφ (π.χ ινδικό), ένα πιάτο πάστα και ένα πιάτο με κρεατικά. Το πρωινό επίσης ήταν πολύ πλούσιο. Περιελάμβανε αυγά, κρουασάν, μανιτάρια, δημητριακά κ.τ.λ. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί και ήταν πάντοτε δίπλα μας όποτε τους χρειαζόμασταν. Έκαναν τη δουλειά τους με πολύ ενθουσιασμό. Το πρόγραμμα ήταν πολύ ισορροπημένο. Ο αριθμός των μαθημάτων αγγλικών και των άλλων δραστηριοτήτων (αθλητικά, θέατρο, καλλιτεχνικά κ.τ.λ) ήταν κατά τη γνώμη μου ο ιδανικός. Έτσι το πρόγραμμα ήταν ξεκούραστο και ευχάριστο. Όλες οι δραστηριότητες ήταν πολύ καλά οργανωμένες και ενδιαφέρουσες. Η εμπειρία στο ιστιοπλοϊκό είμαι σίγουρος ότι θα μου μείνει αξέχαστη. Oι καπετάνιοι ήταν πολύ συμπαθητικοί και έμπειροι. Εγώ ήμουν τυχερός καθώς ο καπετάνιος μας είχε το μεράκι να μας μάθει ο ίδιος μερικά από τα μυστικά της ιστιοπλοΐας. Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Εμμανουήλ Π., μαθητής Λυκείου
Δεκαπέντε ημέρες στο πανεπιστήμιο Brunel στο Uxbridge!!l Μία αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Ένας χώρος εξαιρετικά όμορφος με πολύ πράσινο και άψογες εγκαταστάσεις. Στο διάστημα αυτό έκανα φιλίες με παιδιά από όλον το κόσμο με τα οποία είχαμε ένα κοινό στοιχείο, την αγγλική γλώσσα την οποία την εξασκείς με κάθε ευκαιρία. Ένα ταξίδι που συνδυάζει τα πάντα. Εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας, γνωριμία με διαφορετικούς λαούς και πολιτισμούς και πολλές άλλες απερίγραπτες εμπειρίες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γραφείο σας για την άψογη οργάνωση και διεκπεραίωση όλων των προβλημάτων που είχα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Εmbassy CES για την άψογη οργάνωση και συνέπεια. Σας ευχαριστώ πολύ!! Στο μέλλον σίγουρα η οικογένεια μου και εγώ θα προτιμάμε το πρακτορείο σας για τα ταξίδια μας γιατί προσφέρετε επαγγελματισμό και συνέπεια.
Μάνια Ξ., μητέρα μαθητού Κολεγίου Ψυχικού
……Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το προσωπικό σας ενδιαφέρον για τα παιδιά και για ό,τι κάνατε, ώστε να περάσουν καλά. Ο γιος μου, που είναι και μοναχοπαίδι, δεν μου τηλεφώνησε ούτε μια φορά. Αυτό σημαίνει ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος!
Γιώργος Α. , μαθητής Β΄ Λυκείου του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος
Πέρασα 15 μέρες αξέχαστες στο Dulwich College πέρυσι τον Αύγουστο που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου! Εξασκήθηκα στο debating skills και έκανα αμέτρητους καινούργιους φίλους με τους οποίους κρατώ επαφή μέχρι σήμερα!! του χρόνου θα είμαι πάλι εκεί!!!
Χρυσαυγή Β., μαθήτρια Δημοτικού
To καλοκαίρι του 2009 πήγα στο κολέγιο ROEDEAN. Πέρασα πολύ ωραία! Μαθαίναμε κάθε μέρα πολλά πράγματα … εκτός από μαθήματα, υπήρχαν αθλήματα πρωτότυπα και διασκεδαστικά. Τα βράδια ήταν καταπληκτικά! Είχε DISCO MYSTERY NIGHT και άλλα πρωτότυπα παιχνίδια! Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις παιδιά από άλλες χώρες και μαζί με αυτά και τον πολιτισμό τους. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία και θα ήθελα να πήγαινα ξανά!
Τάνια Κ-Π., μητέρα παιδιών 2ης και 4ης τάξης 4ου Δημοτικού Κέρκυρας
Τα παιδιά μου έζησαν δεκαπέντε αξέχαστες μέρες στο Kelly College στο Tavistock της Μεγάλης Βρετανίας. Η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη. Γνώρισαν από κοντά μια ξένη χώρα, ανακάλυψαν τη γλώσσα βιωματικά, δημιούργησαν νέες σχέσεις με παιδιά από όλο τον κόσμο. Με χαρά περιμένουν να το ...επαναλάβουν!!!
Μυρσίνη Β., Ιδιοκτήτρια Κ.Ξ.Γ./Διευθύντρια Σπουδών
Το Πάσχα περάσαμε δύο καταπληκτικές εβδομάδες στο Harrow House. Τα μαθήματα ήταν υψηλής ποιότητας και βοήθησαν τα παιδιά στο μέγιστο βαθμό, δεδομένου ότι με την επιστροφή τους έδωσαν εξετάσεις για τα πτυχία. Η επιτυχία της αποστολής διαφάνηκε νωρίς, από τη σχεδίαση, την οργάνωση και την συνέπεια του προγράμματος. Στοιχεία που έκαναν τα παιδιά να θέλουν να ξαναπάνε. Περάσαμε πραγματικά υπέροχα!
Κωνσταντίνα Κ., πρώην μαθήτρια του Κολεγίου Αθηνών
Τα καλοκαίρια που πέρασα σε summer schools επιλεγμένα από το Skylines μου έχουν γίνει αξέχαστες αναμνήσεις! Μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω νέους φίλους από όλο τον κόσμο και να βελτιώσω ουσιαστικά τις γνώσεις μου στις Ξένες Γλώσσες...
Σόνια Κ, μαθήτρια Λυκείου Καλαμάτας
Η κάθε μέρα περνούσε πολύ ευχάριστα. Το ημερήσιο πρόγραμμά μας εκτός από τα πρωινά μαθήματα, που ήταν διασκεδαστικά και κάθε άλλο παρά κουραστικά, περιλάμβανε μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και άλλων δραστηριοτήτων...Γι αυτό που όλοι ανυπομονούσαμε ήταν το βράδυ! Τότε που συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί και, χωρισμένοι σε ομάδες, παίζοντας διάφορα παιχνίδια, προσπαθούσαμε να κερδίσουμε ...μια σακούλα ζαχαρωτά!!...Τώρα περνώ τον περισσότερο χρόνο μου πείθοντας τους γονείς μου να μου επιτρέψουν να πάω και του χρόνου σε κάποιο κολέγιο της Αγγλίας σκοπεύοντας να περάσω εξίσου καλά ή ακόμα καλύτερα, αν γίνεται!
Δημήτρης Τ., πατέρας δύο μαθητών Γυμνασίου St Joseph
… τα παιδιά μας πέρασαν υπέροχα κάνοντας πολλούς φίλους, καλά να είμαστε και βλέπουμε και για το επόμενο καλοκαίρι!
Δημήτρης Τ., Απόφοιτος ΙΒ Σχολής Mωραΐτη 2005, ΜΑ (Hons) in Economics, University of St Andrews 2009
Ένα από τα άτομα που με βοήθησαν να καταλάβω τι πραγματικά θέλω και πώς να το πετύχω είναι η καθηγήτρια κα Καραφίλη. Επισκεφτήκαμε το Skylines λόγω της πολυετούς εμπειρίας του και των συστάσεων των συμμαθητών μου … κέρδισαν το θαυμασμό μας για τον επαγγελματισμό και την έμφαση που έδιναν στη σφαιρική εκπαίδευση. …Πήγα σε Summer Schools για να βελτιώσω τα Αγγλικά μου αλλά και να μάθω να ζω ανεξάρτητα. Εντύπωση μου έκανε το ενδιαφέρον του Skylines που συχνά μου τηλεφωνούσαν για να μάθουν πως είμαι και να δώσουν λύση σε όποιο πρόβλημά μου…τα Αγγλικά μου βελτιώθηκαν αισθητά με αποτέλεσμα να πάρω το Cambridge Proficiency με A. Ενδιαφερόμουν για εισαγωγή σε ένα “world class” Πανεπιστήμιο και η κα Καραφίλη μου πρότεινε να ακολουθήσω International Baccalaureate (ΙΒ). Το καλοκαίρι της Α’ Λυκείου με έστειλε για προετοιμασία του ΙΒ (Pre-IB) και το επόμενο για Mid-IB (επαναληπτικά μαθήματα). Oι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και τα αποτελεσματικά courses στην Oξφόρδη με βοήθησαν να αποφοιτήσω από το ΙΒ με 39 points και να περάσω στο φημισμένο University of St Andrews για ΜΑ (Hons) in Economics. Χαίρομαι που έδειξα εμπιστοσύνη και καθοδηγήθηκα από την κα Καραφίλη. Με τη βοήθειά της λαμβάνω ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που είναι η εκπαίδευση, διότι, όπως είπε και ο John Dewey, “Education is not preparation for life; education is life itself.”
Αλεξάνδρα Κ., καθηγήτρια Αγγλικών
… κάνοντας τον τελικό απολογισμό του ταξιδίου (για Teacher Training στο Λονδίνο) ήταν, ομολογουμένως, μια πολύ καλή εμπειρία….
Γιώργος Β. & Νικόλαος Σ., φοιτητές του BEng Civil Engineering, University of Surrey
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια και την ευκαιρία που μας δώσατε να φοιτήσουμε στο BEng Civil Engineering του πανεπιστημίου του Surrey, τελειώνοντας το 1ο έτος της σχολής πολιτικών δομικών έργων στο ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ήταν σημαντική και η βοήθειά σας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μας.