Στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ο εκπαιδευτής και ο εκπαιδευόμενος βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο. Όμως δεν αποτελεί απαραίτητα διαφορετική μορφή εκπαίδευσης.

 
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι η υποβοηθούμενη από τα μέσα επικοινωνίας εκπαίδευση (ταχυδρομείο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, υπολογιστές, τηλεδιάσκεψη και άλλα) με μικρή ή καθόλου διαπροσωπική ή σε τάξη επαφή μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.
 
 
Σήμερα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση υλοποιείται σχεδόν αποκλειστικά με την υποστήριξη του υπολογιστή, και πιο συγκεκριμένα σε διαδικτυακό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, τείνει να είναι ταυτόσημη με τις έννοιες ηλεκτρονική μάθηση (e-learning), μάθηση υποβοηθούμενη από υπολογιστή (computer assisted learning), μάθηση μέσω διαδικτύου ( online learning), διαδικτυακή εκπαίδευση (online education), εκπαίδευση βασισμένη στο διαδίκτυο (web-based education). Η διαφορά στη σημασία των όρων αυτών αρχίζει να υποβαθμίζεται και ο διαχωρισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους.
 
Αποκτήστε από Βρετανικά κ.ά. Πανεπιστήμια ένα πτυχίο χωρίς να αφήσετε την εργασία σας ή να απομακρυνθείτε από τον τόπο διαμονής σας και ασφαλώς με χαμηλότερο κόστος.
 
 
Πραγματοποιήστε τις σπουδές σας με τους δικούς σας ρυθμούς, με συχνή επικοινωνία και υποστήριξη από τους καθηγητές του πανεπιστημίου, καθώς και τους συσπουδαστές σας απ΄ όλο τον κόσμο, μέσω Internet, Skype, τηλεφώνου, e-mail, ή ταχυδρομείου.
 
Μπορείτε, αν θέλετε,  να έχετε και υποστηρικτικά, φροντιστηριακά  σεμινάρια, προκειμένου να βοηθηθείτε με τις εργασίες σας, στα γραφεία τοης Skylines Study Abroad  στην Αθήνα  με κάποιο έξτρα κόστος.

 

Εγγραφές στα προγράμματα συνήθως γίνονται κάθε μήνα, ή 3 φορές το χρόνο σε άλλα Πανεπιστήμια.

Τα δίδακτρα είναι χαμηλότερα, ή ίδια με τα δίδακτρα του αντίστοιχου προγράμματος με παρακολούθηση στο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.


Προσωπικά στοιχεία

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Email:
Τηλέφωνο:
Κωδικός ασφαλείας: